Ana Sayfa
Duyurular
2023-2024 Güz Dönemi Lisansüstü Başvuru Sonuçları ve Kayıt (1. Yedek)

2023-2024 Güz Dönemi Lisansüstü Başvuru Sonuçları ve Kayıt (1. Yedek)

Sakarya Üniversitesi ailesine hoş geldiniz.

Kesin kayıt işlemlerimiz hızlı ve kolay kayıt yapabilmenize olanak sağlayacak “Online Kesin Kayıt Sistemi” üzerinden yapılmaktadır. Kesin Kayıt işlemleriniz için düzenlenen Online Kesin Kayıt İşlemleri Rehberini dikkatlice okuyarak kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Online kayıt yaptırmayan adaylara kayıt hakkı tanınmayacaktır.

Online Kesin Kayıt Başvurularının Mobil Cihazlardan yapılmaması sadece bilgisayar üzerinden yapılması problem yaşanmaması adına önem arz etmektedir.

Kayıt Sistemine yanlış/eksik/geçersiz/hileli belge yüklenmesinden dolayı doğacak olan her türlü mali ve yasal sorumluluk adaya aittir. Üniversite bu konuda sorumlu tutulamaz.

Belirtilen tarih aralığında yapacağınız kesin kayıt başvuru durumunuzu öncelikle “Online Kesin Kayıt” ekranından ve ön kayıtta belirttiğiniz e‐posta adresinden takip etmeniz önemle rica olunur.

Tezsiz programlarda kesin kayıt yaptıran sayısı 20'nin altında olduğu taktirde program açılmayacak ve  kayıt yaptıran öğrencilerin kayıtları iptal edilerek katkı payı ve öğrenim ücretleri iade edilecektir.

İşletme Tezli II. Öğretim yüksek lisans programına kesin kayıt yaptıran sayısı 10'nun altında olduğu taktirde program açılmayacak ve  kayıt yaptıran öğrencilerin kayıtları iptal edilerek katkı payı ve öğrenim ücretleri iade edilecektir. 

 

Online Kesin Kayıt Rehberi

Danışman Tercih ve SABİS-Öğrenci Bilgi Sistemi Kullanım Rehberi

1. Yedek Yerleştirme Başvuru Sonuçları ve Online Kayıt