Ana Sayfa
Duyurular
2023-2024 Bahar Lisansüstü Başvuru Sonuçları 2. Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazanan Aday Öğrenciler

2023-2024 Bahar Lisansüstü Başvuru Sonuçları 2. Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazanan Aday Öğrenciler

Asil ve I. Yedek Kayıtlar sonucunda kalan boş kontenjan sayısı kadar II. Yedek Listede yer alan adaylardan başvuru listesindeki sıralamaya göre kayıt alınacaktır. (Asil ve I. Yedek listede yer alan adayların kayıt hakkı bulunmamaktadır)

II. yedek listede yer alan ve kayıt yaptırmak isteyen adayların 29 Ocak 2024 Saat 18.00’den 30 Ocak 2024 Saat: 14.00’e kadar online kayıt rehberinde belirtilen evrakları sisteme yükleyerek kayıt talebinde bulunması  gerekmektedir.

Tezsiz Yüksek Lisans programları için öğrenim ücreti ödemesi belge yükleme aşamasında yapılmaması gerekmektedir.

Kayıt hakkı kazananlara  30 Ocak 2024 Saat: 14:00 - 17:30 arasında onay maili gönderilecektir.

Ön başvuru listesindeki sıralamaya göre kayıt talebi kabul edilen öğrencilerin öğrenim ücretlerini en geç  1 Şubat 2024 Saat: 17:00’e kadar yatırmaları gerekmektedir.

Eksik veya hatalı belge yükleyen ya da ön başvuruda beyan ettiği bilgileri teyit eden belgeleri yüklemeyen ve ilanda belirtilen mezuniyet şartlarını sağlamayan adayların kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

Online Kayıt Sistemine yanlış/eksik/geçersiz/hileli evrak yüklenmesinden dolayı doğacak olan her türlü mali ve yasal sorumluluk öğrencilere aittir. Üniversite bu konuda sorumlu tutulamaz.

Kalan boş kontenjandan daha fazla kayıt talebi olması durumunda kayıt hakkı kazanamayan adayların ön başvuru sırasında beyan edilen elektronik posta adresine bilgilendirme gönderilecektir.

Ücret ödemesini yapan adaylara kaydın yapıldığı veya yapılmadığı (gerekçesi ile birlikte) ile ilgili bilgilendirme ön başvuru sırasında beyan edilen elektronik posta adresine 02 Şubat 2024 Cuma günü gönderilecektir.

Online Kesin Kayıt Başvurularının Mobil Cihazlardan yapılmaması sadece bilgisayar üzerinden yapılması problem yaşanmaması adına önem arz etmektedir.

Online Kesin Kayıt Rehberi

Danışman Tercih ve SABİS-Öğrenci Bilgi Sistemi Kullanım Rehberi

2. Yedek Yerleştirme Sonuçları ve Online Kayıt